Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
En sommeraften blandt hajer, småfisk og wild life ved Gentofte Sø
Onsdag, 25 Juli 2018, 19:00

Igen i år sker det. De store kattedyr samles i krattet omkring Gentofte sø. Intet anende naboer må se måbende til og skynde sig indendørs. Andre bliver bidt af dem og deres liv er for altid forandret.

Toms XJC

Med en særlig kamerateknik er det lykkes at tage et billede en sulten Jaguar inden den forsvandt. Måske var det en tilfældig hundelufter på aftentur. Det finder vi ikke ud af. Man fandt kun kameraet og et halsbånd...
I sikker afstand til disse frådende vilddyr kan klubbens medlemmer trygt indtage hvad køkkenet må have tryllet frem af lækre sager til lejligheden. Og det er ikke småting. Det tager som regel en hel aften for de fremmødte at få ryddet bordene.
Redaktionen er bekendt med at der, også i år, vil blive fortalt historier, gribende beretninger om man vil, om oplevelser man ikke troede mulige. 
Er du lidt en adrenalin junkie så skån ikke dig selv for denne oplevelse i krattet omkring Gentofte sø.

Hvor: Søbredden 38, Gentofte
Hvornår: Onsdag d.25 juli kl. 19.
Tilmelding: Senest d.15 juli på hjemmesiden eller: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 9570 kontonr.: 1464523 · IBAN DK9030000001464523 · SWIFT: DABADKKKTitlebill