Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Den tekniske redaktør kommer til byen
Onsdag, 21 Oktober 2020, 19:00

Så er det igen tid, at den tekniske redaktør, Poul Erik Christensen, kommer til Århus. Send dine spørgsmål og få klare, tekniske svar.

Poul Erik Bremser

Vanen tro, vel for 5 - 6 gang, kommer Poul Erik og spreder lidt lys i mørket. Som de andre år, må man gerne sende spørgsmål til Redaktøren på forhånd, så han har mulighed for at vælge de bedste spørgsmål samt at forberede sig. Det kan nævnes, at et af aftenens emner vil forklare, hvad der skete indeni den E-type serie 3, som pludselig blev syg til træffet på Wedelslund. Magisk og spændende. Igen i år lægger Poul Møller lokaler til, til denne aften i teknikkens tegn.

INFORMATION
Hvor: Runetoften 2, Hasle,
8210 Aarhus Hvornår:
Onsdag d. 21. oktober kl. 19:00
Tilmelding: Senest 17. oktober til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Spørgsmål til Redaktøren: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill