Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Julefrokost region Sjælland
Søndag, 21 November 2021, 13:00

 

Fortunen

Hør – hvad er nu det?? Det ligner ikke stedet fra sidste julefrokost.

Bliver der julefrokost i Jaguarklubben i år? Ja, selvfølgelig gør der det! Og vi følger naturligvis retningslinjerne for Covid-19 og sørger for det bliver en sikker og hyggelig julefrokost.

Traditionerne laver vi ikke om på. Jaguarer og godtfolk skal der til, men rammerne bliver fornyet. Det skal stadig være hyggeligt og med lidt historiske strøg på lærredet. I år flytter vi til Fortunen i Dyrehaven. Stedet er opkaldt efter lykkens gudinde, den romerske Fortuna. Kigger man i historiebøgerne fremgår det at Chr. V. udstedte krobevilling allerede i 1766 så det var muligt at få et godt måltid mad efter Parforce jagten. Den nuværende restaurant og hotel er lidt nyere, men formålet er det samme - en god frokost i godt selskab!

Fortunen indv


Om vi skal sidde til langbords eller ved hyggelige mindre runde borde vil vise sig. Læg mærke til pejsen i højre side – mon der vil knitre en hyggelig ild mens vi holder dette års julefrokost? Meld dig straks til.

Søndag den 21. November kl 13 slår Fortunen dørene op til pejsestuen og byder Jaguarfolket indenfor. Alle er velkommen og tilmelding sker på Jaguarklubbens hjemmeside eller e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Menuen har vi endnu ikke fastlagt, men det bliver med lidt for enhver smag. Ud over en hyggelig snak om biler, bedrifter og meget mere skal vi også have gættet de rigtige svar på vores vanvittig spændende julequiz.  Regionsrådet har lovet at lægge hovederne i blød.

 


Med lidt held og godt vejr bliver der måske mulighed for at se et par åbne vogne på trods af årstiden.  Åben eller lukket vogn, ny som gammel så ser vi frem til at se jer til årets julefrokost.
Alle er velkommen.


Hvor: Fortunen Restaurant & Hotel, Ved Fortunen 33, Lyngby
Hvornår: Søndag d.21 november kl.13
Sidste tilmelding: Mandag d.2 november
Pris: Ligger ikke helt fast endnu men regn med ca. 400 kr / næse. Hertil drikkevare.

Julemanden i E typeMan må konstaterer at Julemanden og hans altid smilende nissepige har fået bedre forhold. Den gamle kane med 6 rensdyr foran er skiftet ud med en flot rød kane med ikke mindre end 300 heste fordelt på 12 cylindre..

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill