Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
The Jaguar Club enjoy The Library Bar on hotel Copenhagen Plaza
Lørdag, 04 December 2021, 16:00

 Library Bar
Der er gået nogle rummeter Cubamahogni til for at snedkerere et rum som dette. Det giver inspiration til indretning af garagen til Jaguarerne.

Har du suset rundt i byen og købt julegaver og trænger til et pusterum med nogle rare mennesker så kom ind og oplev en fantastisk atmosfære og stemning som i en tidslomme ala Downton Abbey eller få følelsen af at være på en engelsk klub eller manor i England.

Slå dig ned i en magelig Chesterfield-lænestol og nyd en af Københavns bedste cocktails. De gamle adelsmænd på de panelklædte vægges malerier må nøjes med at kigge – ikke bare på dig, men også på meter efter meter af boghylder i lokalet, fyldt med læderindbundne rygge og flere førsteudgaver.

I lobbyen kan du også studere en stor ”Wall of Fame”, der fortæller historier om tidligere tiders skandaleelskende jetsetters og deres spektakulære og fantastiske fester.

Library bar ligger lige ved Kbh. hovedbanegård

Vi mødes på:

Hotel Copenhagen Plaza

The Library Bar

Bernstorffsgade 4, København

Dato:

Lørdag d. 4 december 2021

Tidspunkt:

fra kl. 16.00

Tilmelding til: ikke nødvendigt, bare mød op hvis i har lyst.

Men send gerne en mail i tilfælde af ændringer eller anden vigtig information, til

Ulrik Stuhr Christensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mobil 21 36 28 27

Pris:

Efter forbrug og på egen regning

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill