Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
VEJLE KUNSTMUSEUM - AFLYST
Søndag, 19 Marts 2023, 10:45

Arrangementet er aflyst pga. manglende tilslutning.

Vejlekunstmuseum

Denne søndag besøger klubben Vejle Kunstmuseum, hvor vi vil får en rundvisning i udstillingen RØD. Her er hvad museet skriver om udstillingen:
”Rød er vredens farve. Rød er kærlighedens farve. Rød er glæde, usikkerhed, samhørighed og dedikation. Rød er følelsernes farve! RØD undersøger, med den røde farve i centrum, menneskets følelsesliv, set i mange forskellige perspektiver.
Vi møder livets store begivenheder med vores følelser. Det gælder både de globale og de lokale. Følelserne rammer os stærkt, når vi ikke kan overskue dem, eller når de er uden for vores kontrol. Det er disse følelsesfulde møder, RØD favner med
kunsten.
I udstillingen RØD bruger Vejle Kunstmuseum den røde farve som vej ind i hjertet af vores følelsesliv”

Hvornår: Vi mødes senest kl. 10:45 d. 19. marts.

Hvor: Adressen er Flegborg 16-18, 7100 Vejle.
Parkering: Det nemmeste er ved Vejle kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle.

Pris: Pr person er kr. 50,- og bindende tilmelding til mig på mail til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 42418266, inden 15.3. Maks 30 personer.

For dem der ønsker, går vi efter besøget over til Restaurant Shangrila, der serverer asiatisk mad, og spiser frokost. Adressen er Flegmade 9B. Jeg bestiller bord til kl 13.00. Denne enkelte betaler selv for mad og drikke. Men I må tilmelde jer hvis I vil
tage med på restauranten.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"

Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill

 

logo dankort logo mastercard Handelsbetingelser for JCD Shop.